Reparaties

Naast onze winkel hebben wij ook een bezorg- en installatieservice en beschikken wij over een eigen witgoed reparatie afdeling met monteurs aan huis. Wij repareren niet alleen de producten die zijn aangeschaft bij AHC van Ommeren, maar ook elders gekochte producten en nemen graag deze service over. Repareren is niet alleen een geldbesparende, maar ook een duurzame oplossing voor uw witgoed. Onze vakkennis en gecertificeerde monteurs kunnen het probleem voor u vaststellen en aan de hand van een prijsopgave het apparaat repareren, of een passende offerte maken voor vervanging. 

Service, vakmanschap, productkennis en ervaring zijn onze belangrijkste waarden. Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Daarom garanderen wij u van een veilige, correcte en bovenal snelle reparatie in uw woning, bedrijf of instelling. 

Neem contact op voor uw witgoed reparatie

Heeft u witgoed dat toe is aan onderhoud of reparatie? Vul dan het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak bij u thuis of op kantoor!

    Wij zijn aangesloten bij

    Toch nieuw kopen? Ook dat kan bij AHC van Ommeren!

    Soms is een witgoed reparatie geen optie meer en moet een product worden vervangen. AHC van Ommeren is dan de beste en meest betrouwbare keuze! Met ons ruime aanbod aan witgoed en bruingoed kunt u voor al uw benodigdheden in huis of voor op kantoor bij ons terecht. Bezoek een van onze winkels in Lienden en Tiel voor persoonlijk advies, of bekijk alvast het aanbod online!

    Ga naar de winkel in Lienden
    Ga naar de winkel in Tiel