Benieuwd wat het enthousiaste team elektromonteurs van Elektrotechniek AHC van Ommeren BV voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Over AHC van Ommeren

In 1946 vestigde AHC van Ommeren BV zich in Lienden. Voor velen uit de gehele Betuwe is het familiebedrijf een gevestigde naam en daar zijn we trots op. Over de afgelopen 70 jaar zijn wij constant op zoek gegaan naar nieuwste en beste innovaties op het gebied van elektrotechniek. Door telkens te blijven vernieuwen, kunnen wij onze klanten verzekeren van veiligere, betrouwbaardere en bovenal gebruiksvriendelijke technieken.

Onze services zijn divers. Renoveert u momenteel uw woning of bedrijfspand en wilt u de bekabeling opnieuw laten leggen of moeten zelfs de gordijnen met een smartphone sluiten? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. AHC van Ommeren biedt u deze mogelijkheden en nog veel meer:

– Elektrotechniek
– Alarminstallatie en camerabeveiliging
– Brandmeld- en ontruimingsinstallatie
– Vantilatie
– Telefonie en Data

Service en kwaliteit

ahc van ommeren, ahc van ommeren lienden, ahc van ommeren Tiel, electroworld Tiel, electroworld lieden, electro world, electro wereld, elektra wereld

Onze klanten kennen ons, maar, even belangrijk, wij kennen onze klanten. Zo geven wij graag persoonlijk advies en kunt altijd terecht op één van onze locaties voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze deskundige medewerkers. Wij geloven dat er voor ieder probleem een oplossing bestaat en we helpen u dan ook graag om deze te vinden.

Naast onze vele diensten bieden wij u zekerheid. Onze monteurs en specialisten zijn goed opgeleid en werken volgens de officieel afgesproken NEN-1010 normen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen en geniet u jarenlang van de beste innovaties op het gebied van elektra.

Ons assortiment

In ons ruime assortiment vindt u onder andere wit- en bruingoed, huishoudelijke accessoires, verlichting en elektrotechnische oplossingen die uw zakelijke of privéleven makkelijker maken. U kunt op onze locaties terecht voor vragen over, of de aanschaf van, tablets, audioapparatuur, televisies en nog veel meer huishoudelijk apparatuur.

En als u iets vindt wat u bevalt, zorgt één van onze medewerkers ervoor dat het gratis aan huis wordt bezorgd en eventuele installatie is altijd mogelijk.

Lees hier meer over onze services

Onze winkels

Sinds enige tijd is AHC van Ommeren te vinden op 2 locaties. Al 70 jaar verwelkomen wij onze klanten op de locatie in Lienden, maar zijn we ook te vinden in Tiel.

Winkel Lienden

Voor vragen over al uw wit- en bruingoed oplossingen en huishoudelijke apparaten zien wij u graag in ons AHC Van Ommeren Electro World filiaal in Lienden. Hier staat een team van deskundige medewerkers klaar om u van dienst te zijn. De nieuwe, moderne winkel is ruim van opzet en biedt voor elk product veel keuze in verschillende prijscategorieën.

In Lienden zijn we gespecialiseerd in huishoudelijke producten. Heeft u altijd al een kokendwaterkraan gewild? In onze winkel tonen we u hoe het werkt. U heeft keuze uit negen verschillende Quooker kraanmodellen in drie finishes. Keuze genoeg, daarom helpen wij u graag met het zoeken naar de Quooker die het beste bij u past.

Winkel Tiel

Ons filiaal in Tiel biedt het antwoord op al uw audio- en videotechnische vragen. Wij werken met het exclusieve Duitse Design- en ingenieursmerk Sonoro. Deze prachtige systemen passen in iedere kamer van uw huis of bedrijfspand. Breidt uw bedrijf uit en bent u op zoek naar een nieuw device voor uzelf en uw personeel of zoekt u gewoon een goede laptop of tablet voor thuis? In dit filiaal kunt u nu ook een kijkje nemen in ons grote assortiment aan refurbished MacBooks, iPhones en iPads.