Telefonie en data

Een betrouwbaar en snel netwerk is onmisbaar. Wij verzorgen al het leidingwerk, de bekabeling, (rand)apparatuur en inregelen.

Over deze service

Vandaag de dag is een snel en betrouwbaar ICT-netwerk voor uw bedrijf essentieel. De experts van Elektrotechniek AHC van Ommeren BV beschikken over de benodigde kennis om uw bedrijfsnetwerk en data veilig en vlot te laten verlopen. Wij bieden een groot assortiment aan netwerkoplossingen aan, die altijd worden geïnstalleerd door onze eigen specialisten.

Van ontwerp tot onderhoud van uw netwerk

Moet uw netwerk nodig worden vernieuwd, uitgebreid of zelfs van de grond af opnieuw worden opgezet? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een complete ICT-oplossing. Onze experts ontwerpen, installeren en onderhouden uw gehele netwerk. Dit omvat het leggen van de bekabeling, installeren van schakelkasten, servers en modems en de integratie met uw telecomnetwerk.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Zij garanderen u van een veilige, correcte en bovenal snelle installatie in uw woning, bedrijf of instelling. Gaat u renoveren, bouwen of verbouwen? Dan ontfermen wij ons ook graag over de benodigde elektrotechnische werkzaamheden en adviseren we u graag.

Slimme schakelaar

Gebruiksgemak is uiteraard een grote prioriteit. Met een intelligente wandschakelaar kunt uw favoriete instellingen bedienen vanaf uw smartphone of tablet. Dit werkt snel en eenvoudig via een app. Niet thuis? Geen probleem, u kunt altijd bij uw instellingen, waar u dan ook bent.

Dit is de volgende stap in veiligheid en comfort. Vanuit bed opent u de gordijnen, zet u de thermostaat hoger of bedient u de radio of televisie. En als u weinig thuis bent of liever met andere zaken bezig? Dan kunt u middels de app een geautomatiseerd programma instellen.

Wij zijn aangesloten bij

Meer elektrotechniek

Is telefonie en data niet wat u zoekt? Op gebied van elektrotechniek biedt AHC van Ommeren nog veel meer! Klik op de onderstaande button om op onze service pagina te komen en alles te lezen over ons aanbod elektrotechniek. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of vragen!

Bekijk hier al onze services!