Alarminstallatie en camerabeveiliging

Als erkend installatie bedrijf, leggen wij conform de laatste technieken voor alarminstallatie en camerabeveiliging aan.

Over deze service

Als u voor het aanleggen van alarminstallatie en camerabeveiliging voor AHC van Ommeren kiest, dan geniet u mee van snelle service en hoge kwaliteit. Dit kunnen wij beloven omdat we zijn aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Hierdoor kunnen wij u vakkundig advies geven en hebben we gediplomeerde monteurs in dienst. Als bewijs van vakbekwaamheid en garantie, ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsdocument.

Camera’s kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Geheel volgens uw wensen en onze adviezen wordt een beeldverbinding over een gesloten netwerk gerealiseerd. Hiermee kunt u, waar u ook bent, uw omgeving op uw mobiele apparaat in de gaten houden. Ook kunnen wij uw installatie ook uitbreiden met een toegangscontrolesysteem voor een nog betere beveiliging van uw huis of kantoorpand.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Zij garanderen u van een veilige, correcte en bovenal snelle installatie in uw woning, bedrijf of instelling. Gaat u renoveren, bouwen of verbouwen? Dan ontfermen wij ons ook graag over de benodigde elektrotechnische werkzaamheden en adviseren we u graag.

Wij zijn aangesloten bij

Meer elektrotechniek

Is alarminstallatie en camerabeveiliging niet wat u zoekt? Op gebied van elektrotechniek biedt AHC van Ommeren nog veel meer! Klik op de onderstaande button om op onze service pagina te komen en alles te lezen over ons aanbod elektrotechniek. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of vragen!

Bekijk hier al onze services!