Verlichting

Een woonruimte of kantoor is pas compleet met de perfecte verlichting. Bij AHC van Ommeren bent u dan ook aan het juiste adres hiervoor!

Over deze service

Een woonruimte, slaapkamer, badkamer, eetkamer of kantoor is pas echt compleet met de perfecte verlichting. Natuurlijk is dit niet alleen noodzakelijk, maar goede verlichting van een ruimte draagt ook bij aan de juiste sfeer en kan zo ook uw productiviteit bevorderen. Wij adviseren u graag hoe de juiste belichting u productiever en veiliger maakt. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan LED- en noodverlichting, verlichtingsarmaturen en buitenlampen en vindt de ideale oplossing voor uw huis, kantoorruimte of -pand.

Daarnaast adviseren wij u ook graag over energiezuinige verlichting om u niet alleen zo veel mogelijk geld te besparen, maar ook een steentje bij te dragen aan een beter milieu. In ons assortiment vindt u duurzame verlichting die in energiebesparing en uitstraling hun tijd ver voorbij zijn. Kom langs in een van onze winkels of maak een afspraak om alle voordelen en mogelijkheden hiervan te ontdekken!

Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Zij garanderen u van een veilige, correcte en bovenal snelle installatie in uw woning, bedrijf of instelling. Gaat u renoveren, bouwen of verbouwen? Dan ontfermen wij ons ook graag over de benodigde elektrotechnische werkzaamheden enĀ adviseren we u graag.

Wij zijn aangesloten bij

Meer elektrotechniek

Is dit niet wat u zoekt? Op gebied van elektrotechniek biedt AHC van Ommeren nog veel meer! Klik op de onderstaande button om op onze service pagina te komen en alles te lezen over ons brede aanbod elektrotechniek. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of vragen! Ons team staan altijd voor u klaar om u zo vakkundig mogelijk te helpen!

Bekijk hier al onze services!