Ventilatie

Onze installatie techniek verzorgt ook uw ventilatie voor zowel thuis als op uw werkomgeving.

Over deze service

Over airconditioning en ventilatie krijgen de specialisten van Elektrotechniek AHC van Ommeren BV vaak veel vragen. Vooral in het voorjaar en de zomer als de temperaturen oplopen en de behoefte aan (goedwerkende) airconditioning of ventilatie groot is. Ons advies: laat de systemen op tijd installeren en onderhouden door iemand met vakkennis. Ook in de herfst en winter heeft u er dan profijt van.

In uw woon- en werkomgeving is natuurlijke ventilatie alleen niet voldoende. Een optimale luchtkwaliteit is van grote invloed voor uw gezondheid en productiviteit. Een goed ventilatiesysteem voert de verontreinigde vochtige lucht continue af, zodat de ruimte vrij blijft van schimmel en mijt. Desgewenst kunnen wij een vraaggestuurde installatie monteren en inregelen.

Goede airconditioning zorgt daarnaast voor een optimale luchtvochtigheid en een constante aangename temperatuur. Dat is fijn wonen en werken. Wist u dat een goed airconditioningsysteem niet alleen de temperatuur verlaagt, maar ook vocht uit de lucht haalt? Dat is belangrijk omdat bij hoge temperaturen de lucht om ons heen snel verzadigd raakt met water. Ons lichaam kan daardoor de overtollige warmte niet goed afvoeren en krijgen we het snel te warm en benauwd. Een goed werkende airconditioning in zowel uw woon- als werkruimte is daarom erg belangrijk!

Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Zij garanderen u van een veilige, correcte en bovenal snelle installatie in uw woning, bedrijf of instelling. Gaat u renoveren, bouwen of verbouwen? Dan ontfermen wij ons ook graag over de benodigde elektrotechnische werkzaamheden enĀ adviseren we u graag.

Wij zijn aangesloten bij

Meer elektrotechniek

Is ventilatie niet wat u zoekt? Op gebied van elektrotechniek biedt AHC van Ommeren nog veel meer! Klik op de onderstaande button om op onze service pagina te komen en alles te lezen over ons aanbod elektrotechniek. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of vragen!

Bekijk hier al onze services!