Brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Bij AHC van Ommeren kunt u ook terecht voor brandinstallatie van rook- en handmelders, en ontruimingsalarmen.

Over deze service

Vanzelfsprekend is het belangrijk alles te doen wat u kunt om een brand te voorkomen. Preventie staat altijd op de eerste plaats. Maar het enige wat werkelijk een veilig gevoel geeft, is een systeem dat alarm slaat op het moment dat brand daadwerkelijk dreigt. Een brandmeldinstallatie bestaat uit een installatie van rook- en handmelders. Op deze manier wordt een brand zo snel mogelijk ontdekt en voorkomt u grote schade. Daarom is het altijd aan te raden om zowel in nieuwbouw als in een bestaand huis of pand melders te plaatsen.

Als gevolg op een melding van de rook- en handmelders, kan een ontruimingsalarm geactiveerd worden om aanwezigen te evacueren middels optische en akoestische signalen. Bedrijven en instellingen zijn vaak verplicht een ontruimingsalarm te installeren. Na installatie draagt u bij aan een snelle ontruiming bij bijvoorbeeld brand of andere calamiteiten. Bij alarm, komen de brandalarm specialisten van Elektrotechniek AHC van Ommeren bij uw woning of bedrijf langs en bekijken de situatie nauwkeurig. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar en daarom zal u er nooit alleen voor staan!

Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren in het aanleggen van de brandend- en ontruimingsinstallatie. Zij garanderen u van een veilige, correcte en bovenal snelle installatie in uw woning, bedrijf of instelling. Gaat u renoveren, bouwen of verbouwen? Dan ontfermen wij ons ook graag over de benodigde elektrotechnische werkzaamheden en adviseren we u graag.

Wij zijn aangesloten bij

Meer elektrotechniek

Is brandmeld- en ontruimingsinstallatie niet wat u zoekt? Op gebied van elektrotechniek biedt AHC van Ommeren nog veel meer! Klik op de onderstaande button om op onze service pagina te komen en alles te lezen over ons aanbod elektrotechniek. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of vragen!

Bekijk hier al onze services!